Wat wij doen

Wat wij doen

  • Onderhoud
  • Renovaties
  • Verbouwingen
  • Carports
  • Veranda’s
  • Nieuwbouw projecten
chalet

Onderhoud

Onderhoud kunnen grote en kleine projecten zijn. Wij denken met u mee in het onderhoud van uw woning of bedrijf. Vooraf worden goede afspraken gemaakt en een offerte uitgebracht waardoor geen onaangename verassingen achteraf ontstaan. Wij zorgen daarbij voor zo weinig mogelijk overlast en houden vanzelfsprekend zoveel mogelijk rekening met uw voortgaande woon- en werksituatie. Daardoor creëren wij een goede basis voor samenwerking en kunt u rekenen op de beste resultaten.

Renovaties

Voor een goede renovatie is samenwerking tussen klant en aannemer noodzakelijk. Voor u als klant is de renovatie van uw pand iets bijzonders. Er moet dan ook in  één keer volledig naar uw wensen gerenoveerd worden. Een optimale samenwerking met een betrouwbare en deskundige partner is daarom van groot belang. Wij willen graag die partner zijn.  

Verbouwingen

Verbouwingen kunnen grote en kleine projecten zijn. Wij denken met u mee in de verbouwing van uw woning of bedrijf. Vooraf worden goede afspraken gemaakt en een offerte uitgebracht waardoor geen onaangename verassingen achteraf ontstaan. Wij zorgen daarbij voor zo weinig mogelijk overlast en houden vanzelfsprekend zoveel mogelijk rekening met uw voortgaande woon- en werksituatie. Daardoor creëren wij een goede basis voor samenwerking en kunt u rekenen op de beste resultaten.  

Carports

Een carport kan losstaand of aangebouwd aan uw woning zijn uitgevoerd. Een carport bij uw woning heeft veel voordelen namelijk u kunt droog in en uit uw auto stappen en uw auto is in zekere mate beschermd tegen weersinvloeden zoals regen, vallende bladeren in de herfst en sneeuw in de winter.
Veranda

Veranda's

Een veranda verlengt de seizoenen, zo kunt u in het voorjaar al vroeg buiten zitten wanneer u een terrasverwarmer of een gashaard heeft. U kunt langer van de zomer(avonden) en uw tuin genieten ook als het weer niet stabiel is. We bouwen uw veranda op maat in het door u gewenste materiaal, namelijk hout, steen of een combinatie van beiden. Een veranda kan los van of aan het huis geplaatst worden. Door het gebruik van een lichtstraat op een plat dak wordt de inval van natuurlijk daglicht in uw woning vergroot.
Nieuw kantoor

Nieuwbouw projecten

Wij hebben een ruime ervaring in de bouw van vrijstaande woningen, geschakelde woningen, twee onder één kap en bedrijfspanden.

Ook wanneer u plannen heeft voor een ingrijpende uitbreiding of een kleine verbouwing staan wij voor u klaar. Wij zijn eveneens actief op het gebied van renovatie van monumentale panden.
Uw wensen staan voorop. Overeenkomstig uw wensen, bouwen wij en maken daarover duidelijke afspraken, zodat e erop kunt rekenen dat het project op de afgesproken tijd klaar is.

Wij leveren een kwaliteitsproduct af, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste bouwmethoden, gecombineerd met ouderwetse kwaliteit.